Wallander - Brødrene / Mørket (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Brødrene
Ekteparet Olof og Carolina Wrangel blir funnet myrdet på sitt storslagne gods. Utredningen viser at kvinnen ble torturert og voldtatt foran øynene på sin mann før de begge fikk møte døden. En død som må ha kommet som en befrielse med tanke på den utspekulerte tortur de begge har måtte tåle. Til å hjelpe seg med saken har Kurt Wallander sin datter Linda og kriminaletterforsker Stefan Lindman, som begge nå får vise at de minst er like flinke etterforskere som Kurt. Sakte men sikkert peker alt mot at det iscenesatte massemordet handler om hevn, en hevn som skriver seg 20 år tilbake i tid.

Mørket
På en øde landevei i det vakre skånske landskapet står det parkert en hvit Volvo. I barnesetet sitter det et lite barn. Ingen voksne synes å være i nærheten. Det blir gjort søk i området, men ingen blir funnet og barnet taes hånd om av barnevernet. Barnets far blir meldt savnet. Barnets mor har sittet apatisk på et psykiatrisk sykehus siden deres tenåringsdatter tok sitt eget liv. Saken havnet på Linda Wallanders bord nå når Kurt har tatt steget til side for å hvile og ta hånd om sin sviktende helse. Aldri før har Linda vært så fast bestemt på å løse en sak. Selv Kurt Wallander blir uvitende og ufrivillig dratt inn i saken etter at han tilsynelatende uten grunn blir utskjelt av en tenåringsjente. En ung jente som roper etter hjelp.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 15 Regissør Jørn Faurschou
Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Ola Rapace Bestillingsnummer 460163
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende