Wallander - Før Frosten / Byidioten (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Før Frosten
Ved en liten sjø utenfor Ystad i Sverige oppdager man en flokk svaner som er brent til døde. Kurt Wallander settes på saken, men han får et langt større problem når man finner en kvinne brutalt myrdet i samme område. Samtidig ankommer Wallanders datter for å arbeide hos politiet i Ystad, nyutdannet fra Politihøyskolen i Stockholm.

Wallander og Linda møtes nå ikke bare som far og datter - men også som kolleger. Når Linda velger å bo hos en gammel barndomsvenninne, Anna Westin, i stedet for hos sin pappa, er krisen et faktum. Men Anna forsvinner plutselig sporløst, og sammen med den nyansatte politimannen Stefan Lindman, tvinges alle til å samarbeide i jakten på morderen og følge sporene til en farlig, religiøs fanatiker.

Byidioten
En mann med lange fletter og en indianerfjær i håret klatrer inn i en bank med noe som ser ut som en bombe viklet rundt halsen. Han krever at penger skal settes inn på en bestemt konto, eller så sprenger han hele banken og seg selv i luften. Mannen, som på bygden kalles for Planet-Göran og påstår at han er sønn av Sitting-Bull, er stedets bygdeoriginal. Planet-Göran regnes for å være helt harmløs og ufarlig og blir derfor ikke helt tatt på alvor med en gang. Men snart innser alle berørte at det som ser ut til å være en bombe ikke er en imitasjon – bygdeoriginalen mener alvor denne gangen.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 59 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Kjell-Åke Andersson Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Ola Rapace
Bestillingsnummer 460162 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende