Wallander - Hemmeligheten / Hevnen (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hemmeligheten
11-årige Johannes blir funnet død i en bergsprekk. Obduksjonen viser at han er blitt voldtatt og drept. Kriminalinspektør Stefan Lindman er en venn av familien og sverger på å komme til bunns i hvem som har gjort denne ugjerningen. Men Stefan bærer på en mørk hemmelighet, en hemmelighet som skjuler svaret på hvorfor han i utgangspunktet havnet i nettopp Ystad.

Hevnen
Kurt Wallander har gjennomført sitt livs drøm. Han har kjøpt hus ved sjøen hvor han kan ta lange turer på stranden med sin nye, trofaste følgesvenn, labradorhunden Jussi. Han føler seg mer harmonisk og tilfreds med livet enn på lenge. Noe han syns han fortjener. Plutselig brytes stillheten i sommeridylliske Ystad av en kraftig eksplosjon som mørklegger hele byen. Det er Ystads eneste transformator som er sprengt i luften. Det militære kalles inn og det erklæres unntakstilstand i den lille byen. Wallander og hans kolleger står uten spor. Er det sabotasje eller terrorangrep? I kaoset som oppstår og med media i hælene famler Wallander i mørket. Vil Kurt og hans team lykkes? Tiden er kort og situasjonen er kritisk.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Stumfilm) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Ola Rapace, Sverrir Gudnason Bestillingsnummer 460168
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende