Wallander - Innkreveren / Vitnet (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Innkreveren
En kvinne blir funnet død i leiligheten sin. Wallander konstaterer raskt at det handler om en krangel som har utartet seg, og alt peker i retning av at det er offerets tidligere kjæreste, dørvakten Fabian, som er skyldig. Under etterforskningen oppdager Pontus at Isabels gamle kjæreste er innblandet og at hun bærer på en stor hemmelighet fra sin fortid. Hennes fremtid som politi står plutselig på spill, samtidig som hennes lojalitet mot både Pontus og Kurt Wallander settes på prøve.

Vitnet
En liten jente gjemmer seg et sted i Ystad. Hun har sett noe forferdelig, og må for en hver pris bringes til stillhet. Samtidig innledes en rettssak om menneskehandel i Ystad tingrett, der Kurt Wallander og aktor Katarina Ahlsell utsettes for dødstrusler. Den skremmende situasjonen tvinger dem til å se på sitt yrke og hverandres liv med nye øyne. Når det unge vitnet selv tar kontakt med Kurt Wallander, befinner han seg snart midt oppe i en dramatisk situasjon med begges liv som innsats.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 56 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Kathrine Windfeld Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason
Bestillingsnummer 460174 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende