Wallander - Mastermind / Fotografen (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mastermind
En kvinne blir funnet død, hengende oppned fra taket i sin egen leilighet, tappet for alt blod. Det finnes ingen spor. En katt-og-mus-lek med politiet i Ystad er i gang, en lek planlagt ned til den minste detalj og som viser seg å være et regelrett angrep på Ystad-politiet. Og politifolkenes døtre spesielt. Etterforskerene Wallander og Martinsson har vanligvis evner til å tenke klart - og handle rasjonelt. Men snart fremstår de to politimennene som jagede dyr. Den ukjentes sikte rettes mot deres kjære familiemedlemmer, og det hele er en del av en djevelsk plan. En plan som tydelig har krevd årelang planlegging og som bærer signaturen til en mesterhjerne.

Fotografen
En amerikansk kvinne blir funnet drept i Ystad. Hun hadde vært på besøk med en internasjonalt kjent fotograf som var bosatt der og kvinnens amerikanske make mistenker at hun har vært utro. Kurt Wallander blir interessert i den bedratte ektemannen og den døde kvinnen og tror at hele sannheten om fotografen ikke ennå er kommet fram i lyset. Sannheten viser seg å finnes langt fra Sverige...

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 7 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Ola Rapace Bestillingsnummer 460165
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende