Wallander - Mordbrannen / Arven (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mordbrannen
Et hus brenner ned etter en gasseksplosjon. En mann og en kvinne dør. Snart blir det konstatert at det er snakk om en mordbrann. Når man identifiserer den døde mannen brettes et intrikat kart av svik og hemmelige kjærlighetsforhold ut. Den bedratte mannen, også mordofferets kollega, mistenkes umiddelbart av alle, til han også blir funnet brutalt myrdet i sitt hjem. Wallander etterforsker mannens fortid og finner til slutt en mulig gjerningsmann, på besøk langveisfra, hvis oppdrag enda ikke er fullført. Ikke før hans datter treffer sin døde far i levende live igjen.

Arven
På Bräda Saftfabrikk holdes en forretningsmiddag for å lansere fabrikkens nye produkter, når firmaets administrerende direktør Manfred Stjärne blir myrdet. Er det noen som vil ødelegge Brädas gode rykte eller er det personlige motiver som ligger bak? Wallander settes på saken og han innser snart at penger er en sentral faktor, og at den eller de som står bak ikke stopper med ett drap for å nå sine mål innenfor bedriften.Drapsbølgen fortsetter, og en metodisk seriemorder kan gå løs i Ystad. Politiet trekkes inn i et nett av hjernevasking, utroskap og hat fra tidligere ansatte, et forhold som kommer til å gå mer inn på Wallander enn han noen gang kunne forestille seg.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Mikael Marcimain Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason
Bestillingsnummer 460173 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende