Wallander - Presten / Lekkasjen (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Presten
En sogneprest blir funnet skutt utenfor et vandrerhjem i Ystad, og det hele ser ut som et forsøk på en kaldblodig henrettelse. Mens presten, som antas å være i stand til å identifisere den skyldige, kjemper for livet på sykehuset, er Kurt Wallander og hans kolleger på jakt etter spor. Først når det går opp for politiet at presten hadde et utenomekteskapelig forhold, er det klart at dette er et sjalusidrap. Men hvor er mordvåpenet - og hvem av de skyldige har det sterkeste motivet?

Lekkasjon
Ystad rammes av mange spektakulære og godt planlagte ran mot verditransporter. Biler står i brann, motorveier sperres av og store millionbeløp forsvinner. Politiaspirantene Isabell og Pontus er tilfeldigvis i nærheten og tar opp jakten, som ender med at Pontus tas til fange. Kurt Wallander og hans kolleger jobber på spreng og får opp et spor som leder til Sven Adelgren - en eldre venn og kollega av Kurt Wallander som nå jobber med sikkerheten rundt verditransportene.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Henrik Georgsson Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason
Bestillingsnummer 460171 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende