Wallander - Skylden / Kuréren (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Skylden
En seks år gammel gutt, Albin Landberg, forsvinner sporløst fra barnehagen, og hele Ystad engasjerer seg i familiens og politiets stadig mer desperate leting. Snart fører sporene Kurt Wallander og hans kolleger til en pedofildømt mann, som nylig har blitt løslatt etter å ha sonet for en tidligere dom. Men sporene fører også til skrekkelige sannheter som er mer kompliserte enn noen klarte å forestille seg

Kuréren
En motorsyklist blir funnet myrdet og sporene fører politiet til den lokale motorsykkelklubben. Klubben leier dumdristige kurérer på motorsykkel for å smugle narkotika over Øresundsbroen. Alt tyder på at offeret var en slik kurér, og det går opp for Wallander at det er sterkere krefter enn en motorsykkelklubb i spill. De har til hensikt å overta narkotikahandelen i området. Men det er først når Wallanders kollega, Isabell, blir brutalt overfalt i sitt eget hjem at han skjønner hvor langt de faktisk er villige til å gå for å nå målet sitt.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason Bestillingsnummer 460169
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende