Wallander - Skytteren / Dødsengelen (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Skytteren
En snikskytter skaper frykt i Ystad og ofrene viser seg å være personer som har tilknytning til et juveltyveri. Wallander forstår straks at det fins koblinger til en kriminell organisasjon. Skytteren mislykkes i å skyte den siste personen som er koblet til tyveriet og Wallanders kollega Pontus dras inn i en jakt på liv og død. Wallander tvinges nå til å lede etterforskningen der en av hans egne kan bli neste offer og der løsningen viser seg å være mer komplisert enn ventet.

Dødsengelen
Et kvinnekor gjester Ystad og gjør stor suksess i en kirke utenfor sentrum. Når et av medlemmene, 18 år gamle Miranda Dahno, forsvinner sporløst fra skolen hvor koret er innkvartert, tilkalles politiet umiddelbart. Tilsynelatende ser det ut til at Miranda har reist frivillig, men snart dukker det opp spor som indikerer på det motsatte. Den spennende jakten på både offer og gjerningsmann fører Wallander og hans kollegaer i retning mot flere personer som har stått Miranda nær… for noen ganger kan grensen mellom hat og kjærlighet være hårfin.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 59 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Agneta Fagerström-Olsson Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zandjani, Sverrir Gudnason
Bestillingsnummer 460172 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende