Warriors Of Heaven And Earth (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I tråd med Akira Kurosawas Seven Samurai, forteller også Warriors of Heaven & Earth en historie om kamp, vennskap og ære.

Historien, som er satt til den golde Gobi-ørkenen, følger løytnant Li (Jiang Wen) og den japanske emissæren Lai Xi (Nakai Kiichi), begge krigere av første klasse og mesterlige sverdmenn. Etter flere tiår i den kinesiske keiserens tjeneste, lengter Lai Xi etter å reise tilbake til Japan, men istedet blir han sendt til vesten for å jakte på ettersøkte kriminelle. Den eneste måten å komme tilbake til Japan på, er å ta til fange og henrette løytnant Li, en desertert soldat som er ettersøkt for å ha ledet et voldsomt mytteri da han nektet å utføre ordrene om å drepe kvinner og barn i fangenskap.

Li og Lai Xi kjemper, men blir til slutt enige om å utsette deres egen, personlige sluttkamp til karavanen som har med seg en buddhistmunk, er brakt i sikkerhet. Imidlertid har munken med seg en hellig og kraftig pagode som tiltrekker oppmerksomheten til regionens hensynsløse lensherre, Master An (Wang Xueqi). Lai Xi og løytnant Li, sammen med Lis tidligere soldatstyrke som har gitt opp sitt nye, rolige liv for å kjempe ved hans side igjen, må møte ørkenens grusomheter, regionens barbariske banditter og brutaliteten til lensherrens menn før de endelig kan stå ansikt til ansikt med hverandre.

Bonusmateriale

  • The making of "Warriors of Heaven and Earth"
  • Music video "Warriors of Peace" by Jolin Tsai

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Kinesisk (Mandarin)) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør He Ping Skuespillere Hasi Bagen, Jiang Wen, Kiichi Nakai, Wang Xueqi, Zhao Wei
Bestillingsnummer CTR18590BR Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende