Welcome To The Rileys (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Doug og Lois Riley har et fullstendig havarert ekteskap, etter at deres tenåringsdatter omkom for åtte år siden. Mens Doug finner trøst hos en elskerinne, stenger Lois omverdenen ute, og tynges av en enorm samvittighet. Under en forretningsreise til New Orleans treffer Doug den unge stripperen Mallory. Hun minner ham om datteren, og han bestemmer seg for å prøve å redde henne. Nå settes en rekke hendelser i gang, hendelser som vekker håpet om forsoning og tilgivelse, for familien Riley ...

Kristen Stewart fra Twilight -filmene er tilbake i et sterkt drama om tragedie og forsoning. James Gandolfini (Sopranos), som har vunnet Golden Globe tre ganger, og Oscarnominerte Melissa Leo (Frozen River, 21 Gram) utgjør de tre hovedrollene i "Welcome to the Rileys" en av årets sterkeste filmer, regissert av Jake Scott (sønnen til Ridley Scott).

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jake Scott Skuespillere Ally Sheedy, James Gandolfini, Kristen Stewart, Melissa Leo
Bestillingsnummer 10032-8 Leverandør CCV - ORO Film

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende