Willow (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Kultklassikeren fra 1988 - Willow er en herlig fantasy-fabel regissert av Ron Howard (Et Vakkert Sinn, Da Vinci-Koden), med en historie skapt av George Lucas (Star Wars) som også har produsert filmen.

I kongedømmet Daikin bestemmer den onde dronningen at alle nyfødte pikebarn skal drepes, slik at dronningens yndling, prinsesse Elora Danan, ikke skal få konkurrenter til å arve landet. En jordmor redder imidlertid unna et nyfødt pikebarn ved å putte jenta i en kurv og sende henne nedover elven. Hun driver i land hos nelwynene, og det blir unge Willow Ufgood (Warwick Davis) som får i oppdrag å bringe piken tilbake til folket hennes. Det blir starten på en eventyrlig reise der en rekke underlige skikkelser opptrer.

Ifølge en urgammel profeti har nemlig det hellige barnet som oppgave å sette en stopper for regimet til den onde trollkvinnen Bavmorda (Jean Marsh). Nå, med bare en eneste sverdsvinger (Val Kilmer) ved sin side, må Willow overvinne mørkets krefter.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • The Making Of An Adventure
  • Morf To Morphing
  • Willow - An Unlikely Hero
  • Matte Paintings

Produktfakta

Produksjonsår 1988 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 6 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Ron Howard Skuespillere Jean Marsh, Val Kilmer, Warwick Davis
Bestillingsnummer FPHE-460505 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i