Inngår i

Winter's Bone (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Hyllet av kritikerne, belønnet med en lang rekke priser og nominert til Oscar-statuetter for henholdsvis beste film, beste tilrettelagte manus, beste kvinnelige hovedrolle og beste mannlige birolle: Debra Graniks Winter's Bone er et stille mesterverk som fortjener et stort og oppmerksomt publikum.

Handlingen utspiller seg i skogene rundt Ozark-fjellene i dypeste Missouri, hvor folk lever fra hånd til munn under tøffe forhold med mye kriminalitet. Her bor 17 år gamle Ree sammen med sine to yngre søsken og deres apatiske, psykisk syke mor. Faren, som nettopp har sluppet ut av fengsel, har pantsatt familiens hus - for så å forsvinne. Hvis han ikke melder seg hos politiet som avtalt, kommer den allerede vanskeligstilte familien til å stå uten tak over hodet. Men når en desperat Ree ber naboene om hjelp til å lete, blir hun avvist og truet. Det er tydelig at disse vet mer om farens forsvinning enn de vil si, og ungjenta vil ikke - kan ikke - gi seg i forsøket på å redde familiens hjem.

Winter's Bone, basert på Daniel Woodrells roman, viser et stykke av dagens USA man ikke er vant til å se på lerretet. I rollen som Ree skaper nykommer Jennifer Lawrence en heltinne av et sjeldent kaliber. Hennes innbitte jakt er løftet opp på et nærmest mytisk nivå, og kan på mange måter minne om Cormac McCarthys bøker eller klassiske westernfilmer. Winter's Bone har en lavmælt intensitet, med en ofte ubehagelig spenning som kommer snikende og ikke slipper taket. Dette er en styggvakker, gripende film man ikke glemmer med det første, hevet enda noen hakk av de glitrende skuespillerprestasjonene.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 49 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Debra Granik Skuespillere Dale Dickey, Garret Dillahunt, Jennifer Lawrence, John Hawkes, Lauren Sweetser, Shelley Waggener
Bestillingsnummer B-5089 Serie Oscarnominert, Sundance-vinnere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i