X-Men - First Class / Days Of Future Past (BLU-RAY)

89,70 8970 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
X-Men - First Class
Før Charles Xavier og Erik Lehnsherr tok navnene Professor X og Magneto, var de to unge menn som oppdaget kreftene sine for første gang. Og før de ble erkefiender, var de nære venner som jobbet sammen med andre mutanter for å forhindre en full atomkrig. I prosessen oppsto en alvorlig konflikt som ble roten til den evigvarende krigen mellom Magnetos tilhengere og X-mennene til professoren.

X-Men: First Class utspiller seg i stor grad på 60-tallet, en epoke da mutantene ennå ikke hadde gitt seg til kjenne for omverdenen. Det var begynnelsen på romfartsperioden, og en tid der JFK brakte håp. Men det var også en periode der den kalde krigen fant sted og spenningene mellom USA og Sovjetunionen truet hele verdensbildet.

X-Men - Days Of Future Past
I nær framtid må Wolverine reise tilbake til 70-tallet for å forhindre en hendelse som vil føre til utryddelse av både mutanter og mennesker. For å sikre rasens overlevelse må det utkjempes en krig på tvers av to tidsepoker - og de populære karakterene fra den originale trilogien blir nødt til å samarbeide med de yngre utgavene av seg selv fra X-Men: First Class. Et episk slag må til for å endre fortiden - og dermed redde framtiden.

I rollene møter vi kjente navn som Hugh Jackman, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Halle Berry, Anna Paquin, Ellen Page, Peter Dinklage, Ian McKellen og Patrick Stewart.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Science Fiction
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 11 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Matthew Vaughn / Bryan Singer Skuespillere Bingbing Fan, Daniel Cudmore, Ellen Page, Evan Peters, Halle Berry, Hugh Jackman, James McAvoy, January Jones, Jason Flemyng, Jennifer Lawrence, Josh Helman, Kevin Bacon, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Omar Sy, Patrick Stewart, Peter Dinklage, Rose Byrne, Shawn Ashmore, Zoë Kravitz
Bestillingsnummer FP99162964 Serie Marvel, X-Men

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i