Youth In Revolt (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Youth In Revolt er en ungdomskomedie som på en frisk og skandaløs måte tar for seg ungdomsårenes besettelser og opprør. Filmen har en stjernespekket rolleliste med flere av Hollywoods fremste komiske talenter, blant dem Michael Cera, Steve Buscemi, Zach Galifianakis, Portia Doubleday, Ray Liotta og Jean Smart.

Cera (Superbad, Juno) spiller den unike, men elskverdige, tenåringen Nick Twisp - en fyr med smak for de sofistikerte tingene i livet, som Sinatra og Fellini. På campingferie med familien forelsker Nick seg i den nydelige, intelligente og frigjorte Sheeni Saunders (Portia Doubleday), men geografi, familie og sjalu ekskjærester gjør sitt beste for å holde Nick og Sheeni atskilt. Etter oppmuntring fra Sheeni forlater Nick sitt kjedelige, forutsigbare liv og utvikler et rebelsk alterego; Francois Dillinger. Med pornobart, slips, dyp røst og bad boy-innstilling kan ingenting hindre Francois i å være sammen med Sheeni, noe som leder unge Twisp ut på den uforutsigbare veien mot katastrofale konsekvenser.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Cast Auditions
  • Deleted And Extended Animation Sequences
  • Audio Commentary

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger Dramakomedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 25 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Miguel Arteta
Skuespillere Fred Willard, Jean Smart, Justin Long, Michael Cera, Portia Doubleday, Ray Liotta, Steve Buscemi, Zach Galifianakis Bestillingsnummer MP916BR
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende