Zhu Zhu Pets - Jakten På Zhu (Blu-ray 3D + Blu-ray)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Møt den temperamentsfulle, men likevel helskjønne, Pipsqueak idet hun rømmer hjemmefra og blir med et stjerneskudd gjennom halve Zhuniverset, ut på spennende eventyr! På veien blir hun venner med Chunk, Num Nums og Mr. Squiggles, og sammen legger de ut på en fantastisk reise gjennom Amazhunas-jungelen som er full av barbariske Zhuer, blant dem den ville og gale ApeHam. Deretter går ferden over farlige, snødekte fjell, forbi blodtørstige Zhurasicer, sabeltannhamstere og Den avskyelige kjempehamster.

Endelig ankommer våre fire tenåringer Zhus palass og tror at de er ved målet. Men reisen har bare så vidt begynt. Den grusomme krypdyrskapningen Mezhusa har nemlig erobret palasset og gjort alle hamstere, til og med den store trollmannen Zhu Fu, til slaver. Ved hjelp av kløkt og kunnskap klarer Pipsqueak, Chunk, Num Nums og Mr. Squiggles å redde hamsterne og beviser med det at de er ekte Zhu-helter. Og Pipsqueak innser at hun allerede har alt hun kan ønske seg, og nå er hennes største drøm å finne veien hjem igjen.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray 3D + Blu-ray
Sone Sone B - Import Sjanger Barn
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 76NSB8293536 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende