100 umistelige ting (BOK)

Lucy Dillon

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Alle fortjener en Dillon iblant! 100 umistelige ting er en varm og oppmuntrende feelgood-roman om å gjøre en omstart i livet. Hovedpersonen Gina har vært gjennom en tøff tid og nå ønsker hun en ny start. I beste Kondo-stil bestemmer hun seg for å forenkle livet ved å gi bort alt hun eier, bortsett fra 100 ting som betyr noe spesielt for henne. Men så snart hun gir bort noe, ser hun at noe nytt dukker opp. Hun selger en sykkel ... og får en hund. Og når ektemannen forlater henne, tar det ikke lang tid før hun blir forelsket igjen. Hun oppdager at når du har mistet nesten alt, forstår du hva som er viktig. Men spørsmålet er om det noen gang er det du forventer? 100 umistelige ting er en samtidshistorie det er lett å kjenne seg igjen i et univers som man ønsker å være en del av. 100 umistelige ting vant Romantic Novelists' Association Contemporary Romantic Novel prize i 2015.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Lucy Dillon
Forlag
Bazar
ISBN 9788202561529
Antall sider 430 Dimensjoner 14cm x 21,4cm x 3,5cm
Vekt 521 gram Oversetter Bente Rannveig Hansen
Originalspråk Engelsk Originaltittel A hundred pieces of me
Emner og form Skjønnlitteratur som er oversatt, England, Ekteskap og parforhold, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"100 umistelige ting er en hjertevarm, håpefull, gjennomtenkt og rørende bok om å gi slipp på fortiden, ikke bekymre seg for fremtiden og gripe nåtiden med begge hender." Beate Ellingsen, Heartart «En skikkelig feelgood roman om hvor viktig der er å leve livet til det fulle.» The Sun