Inngår i kampanje

Begge deler (BOK)

Ali Smith

99,00 9900 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
I 1400-tallets Italia kler en ung kvinne seg som mann for å kunne utvikle malertalentet sitt. Under navnet Francesco del Cossa får hun i oppdrag å dekorere veggene i det nybygde palasset i Ferrara. Fem hundre år senere klamrer ungjenta George seg til minnet om den nylig avdøde moren. Særlig tenker hun på den siste ferien de hadde sammen: Morens fascinasjon for en lite kjent renessansekunstner førte familien til italienske Ferrara og til byens freskedekorerte palass. For George blir det avgjørende å forstå morens begeistring for en glemt maler, og tilbake i England oppsøker hun et av få overlevde verk signert denne Francesco del Cossa. «Begge deler» er en leken og bevegende roman, der ingenting er helt som det ser ut. På finurlig vis lar Ali Smith to historier fra to århundrer slynge seg inn og ut av hverandre, som i livet selv: Fortiden lever i nåtiden - i kunsten og i historien, i samfunnet og i enkeltmennesket.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Ali Smith
Forlag
Oktober
ISBN 9788249517725
Antall sider 295 Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 2,3cm
Vekt 283 gram Oversetter Merete Alfsen
Originalspråk Engelsk Originaltittel How to be both
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Italia, England, Kunst, Kjærlighet, Romaner, 1400-tallet, 1960-1969, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Smith skriver slik at man får lyst å vite mer. Lære mer. Se sammenhenger man ikke ante. Oppdage nye ting, rett og slett, og slik utvide Livet. Det er et spesielt talent, å balansere så trygt og stødig på grensa mellom raust interessevekkende og irriterende ekskluderende . og lande støtt på rett side igjen og igjen. Men Ali Smith klarer det. Hatten av, og boka fram!"

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i