Inngår i kampanje

Kroks Bok (BOK)

Bjørn Krokfoss

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager

BJØRN KROKFOSS, bedre kjent som Krok, er en musiker som med egne ord har fått maksimalt ut av livet. Dette er hans historie.

Han startet med musikk før fotballen fikk tatt ham, og har opplevd mer enn de fleste. Han var på rett plass til rett tid, fra typograflære til drosjesjåfør, restaurantmusiker på Down Town og Frognersetra, spilte på cruisebåt, var trommeslager hos Cirkus Arnardo, spilte med Norges beste tradband Stokstad/Jensen og en rekke av våre fremste jazzmusikere. Turnerte i Østblokken, og på festivaler i inn- og utland. Var tungt inne i grammofonbransjen fra 70-tallet og utover, med Polygram, Disco, Sonet og BMG. Husker du Club 7, Malla, Rosekjeller’n, eller nattlivet i Oslo på 60-70-80 tallet?

Krok har tatt bladet fra munnen og forteller det hele. Om oppturer og nedturer, og med masse humor. Det myldrer av historier, og de er usedvanlig saftige. Med bred pensel maler Krok et bilde av en annen tid, med en helt annen kultur. Det kan gå hardt for seg blant jazzbohemene, og det er som om vi er med på veien, på bakrommene, på nachspiel i jakten på mer børst, i høyt tempo fra den ene gigen til den andre. Du tror det er rock’n’roll, men det er jazz. Med et typegalleri så fargerikt at det aldri kunne være diktet opp.  Fest setebeltet for en memoarbok ulik de fleste andre. Dette er KROKS BOK.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Bjørn Krokfoss
Forlag
Hot Club Records
ISBN HCRBOK556
Antall sider 220