A Day at ElBulli (BOK)

Juli Soler, Ferran Adria, Albert Adria

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Verdens beste restaurant. Verdens beste og mest kreative kokk. Denne boken gir deg en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, og et dypdykk i tankene til Ferran Adriá. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene. Boka inneholder også oppskrifter og innstikk som forklarer de kreative metodene og den kulinariske filosofien bak det hele, elBullis historie og livet til kokken Ferran Adriá. Dette er den engelskspråklige originalutgaven av boka.

Produktfakta

Språk Engelsk Engelsk Innbinding Heftet
Utgitt 2010 Forfatter Albert Adria, Ferran Adria, Juli Soler
Forlag
Phaidon Press
ISBN 9780714856742
Leverandør Bertram Trading Ltd Emner og form TV / celebrity chef cookbooks

Anmeldelser

"Heldigvis for oss andre så finnes Picasso, Dalí, Miró og Ferran Adrià." - Eyvind Hellstrøm "Ferran (...) ligger så langt foran enhver annen kokk i verden i dag, og er i en klasse for seg." - Gordon Ramsey