Å sette grenser for barn - en oppmuntrende veiledning (BOK)

Arne Skodvin

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Kunsten å være tydelig med et smil! Til alle foreldre med viljesterke barn - denne boken oppmuntrer og hjelper! Forfatteren skriver varmt, inspirerende og humoristisk om barnets følelsesmessige svingninger og trass, og gir mange eksempler fra dagliglivet. Boken forteller deg * hvorfor det å sette grenser kan være bra for barnet ditt * hvordan du kan bli mer bevisst på hvilke grenser du setter, og hvordan du gjør dem tydelige * hvordan barnets selvbilde påvirkes av måten du setter grenser på * hvorfor barn noen ganger maser, og hvordan du kan takle det Dette er en bok til å bli klok og oppmuntret av!
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Arne Skodvin
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202598419
Antall sider 139 Dimensjoner 11,8cm x 18,5cm x 1cm
Vekt 98 gram Illustratør Herbjørn Skogstad
Emner og form Barnestell og oppdragelse: råd for foreldre, Barneoppdragelse, Faglitteratur

Anmeldelser

Hans bok er lettfattelig, kort og morsom. Uten pekefingre, og med gjenkjennelige eksempler på hvordan vi voksne kan være utydelige overfor barn, fordi vi tror det er autoritært å bedrive grensesetting. Gitte Johannessen, NTBtekst Beskriver varmt, humoristisk og uten pekefinger hvorfor det å sette grenser kan være bra. Kaja Korsvold, Aftenposten