Å smyge forbi en øks (BOK)

Å smyge forbi en øks (BOK)

Beate Grimsrud

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Beate Grimsrud har skrevet en betagende roman om det å vokse opp i en familie som ikke er som andre familier. Familien Larsen består av mor og far og syv søsken. Lydia, som er midt i søskenflokken, er den som forteller. Alt er sett gjennom jentungens og den gryende tenåringens øyne. Å smyge forbi en øks er en rik roman, tragisk og ustyrlig morsom på samme tid. En original families indre liv er skildret med varme og dyp innsikt.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Beate Grimsrud
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202529499
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 2,2cm Emner og form Moderne litteratur, Familie, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«En oppfinnsom, fantasifull roman om en annerledes familie, syv søsken, mor og far i utkanten av et nytt boligområde.» Brikt Jensen, Dagbladet «Det er ømt på godt og vondt, svimlende og jordnært, på samme tid. [...] Med å smyge forbi en øks har Beate Grimsrud satt en ny standard for skildringer av jenters oppvekst, et tema som er godt utdypet av andre. Den berører leseren på en dyptgripende måte og anbefales på det sterkeste.» Anne Schäffer, Bergens Tidende «Beate Grimsrud har levert en original fortelling om en aparte familie.» Svein Johs Ottesen, Aftenposten

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende