Inngår i kampanje
  • Pocketdealen 3 for 250,-
  • Lesehest

Afrodites basseng (BOK)

Gert Nygårdshaug

159,00 15900 Veil. pris 199,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den unge kvinnen reiste seg opp og stirret, gned sand fra øyne og kinn og stirret; hun så maltrakterte kropper, kroppsdeler og blod, det dampet rødt fra den varme sanden og riksene skrek hest på den blå himmelen, hun vendte seg bort for ikke å se mer, men oppdaget plutselig en bevegelse midt i smuget; en av soldatene levde! han kom krypende mot henne med blodig ansikt og den ene foten avrevet, hun krøket seg sammen i redsel og trakk odooji-kniven fra sliren, det blanke stålet blinket... I Afrodites basseng har borgerkriger, voldsomme demonstrasjoner og teknologisk sammenbrudd ført frostmannen Jonar Snefang og hans sønn Erlan til en avsidesliggende bygd i Norge. En dag kjenner plutselig Jonar en foruroligende lukt og han får tildelt en mystisk kiste som blant annet inneholder et kart over Sahara og en gammel bok med en gåte. Samtidig drømmer Jonar om den unge kvinnen Ooni som vandrer i ørkenen... Les utdrag fra boken [pdf] Anmeldelser:"Ny stor roman fra denne forfatteren som er ulik alle andre, særlig kolleger med et kall."... "Men. Dette er først og fremst en velskrevet, spennende, endog gripende fortelling. Det er kort og godt Gert Nygårdshaug i toppslag." Terje Stemland, Aftenposten Les hele anmeldelsen ".. Gert Nygårdshaug er vanskelig å legge fra seg. Boken pirrer intellektet og følelsene hele veien." Alexandra Heyerdahl, Drammens Tidende "Med Afrodites basseng har Gert Nygårshaug igjen skrevet en roman som atskiller seg fra alt annet som utgis her til lands. Kanskje er det hans beste noensinne. Kanskje blir den også stående som bokhøstens store norske." Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad Les hele anmeldelsen "Han er fabeldikteren som på sitt beste forener vakker poesi og naturvitenskapelig innsikt, sansning og refleksjon, dramatisk spenning og analytisk dybdeboring." Steinar Sivertsen, Aftenbladet.no Les hele anmeldelsen "Gert Nygårdshaugs roman Afrodites basseng imponerer ved sitt storslåtte perspektiv. Den tar oss med i nær fremtid til en katastrofe, og på en reise, indre og ytre, til leserens indre kraft. Spedd med vitenskap og fornuft." Bror Wyller, Poeten.no Les hele anmeldelsen Terje Stemland, Aftenposten
Les hele anmeldelsen ".. Gert Nygårdshaug er vanskelig å legge fra seg. Boken pirrer intellektet og følelsene hele veien."
Alexandra Heyerdahl, Drammens Tidende "Med Afrodites basseng har Gert Nygårshaug igjen skrevet en roman som atskiller seg fra alt annet som utgis her til lands. Kanskje er det hans beste noensinne. Kanskje blir den også stående som bokhøstens store norske."
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
Les hele anmeldelsen "Han er fabeldikteren som på sitt beste forener vakker poesi og naturvitenskapelig innsikt, sansning og refleksjon, dramatisk spenning og analytisk dybdeboring."
Steinar Sivertsen, Aftenbladet.no
Les hele anmeldelsen "Gert Nygårdshaugs roman Afrodites basseng imponerer ved sitt storslåtte perspektiv. Den tar oss med i nær fremtid til en katastrofe, og på en reise, indre og ytre, til leserens indre kraft. Spedd med vitenskap og fornuft."
Bror Wyller, Poeten.no
Les hele anmeldelsen
]]>

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Gert Nygårdshaug
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202599928
Antall sider 367 Dimensjoner 20,5cm x 13,3cm x 2,7cm
Vekt 374 gram Emner og form Dystopier, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i