Agent Sonya - muldvarp og mor, soldat og spion (BOK)

Ben Macintyre

200,00 20000 Veil. pris 229,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Forfatteren av bestselgeren Spion og forræder er tilbake med en ny fascinerende spionthriller fra virkeligheten Denne gangen har Ben Macintyre plassert en kvinnelig agent i sentrum. Fortellingen om Ursula Kuczynski, med kodenavn Sonya, er som en europeisk historie i miniatyr. Som ung jødisk kvinne vokser hun opp i et stadig mer fiendtlig Tyskland. Hun blir overbevist kommunist og lar seg verve som spion for russerne. Under annen verdenskrig lever hun et tilsynelatende anonymt husmorliv i England. Men i hagen bak huset har hun hemmelig radiokontakt med Sovjetunionen, der hun avslører viktig informasjon om utviklingen av atombomben. I en mannsdominert bransje gjør Sonya en spektakulær karriere og blir forfremmet til oberst. Men MI5 er på sporet av mesterspionen, og snart brenner jorden under føttene hennes.
Anmeldelser
«Han skriver så godt og så spennende at det gir assosiasjoner til en mester som John le Carré.» «en fantastisk thriller fra virkeligheten, om en kvinne helt utenom det vanlige.» «medrivende og spennende fortelling, elegant ført i pennen av den britiske journalisten og forfatteren Ben Macintyre.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2021 Forfatter Ben Macintyre
Forlag
Kagge
ISBN 9788248928614
Antall sider 421 Dimensjoner 15cm x 22cm x 3cm
Vekt 491 gram Oversetter Kjersti Velsand
Originalspråk Engelsk Originaltittel Agent Sonya
Emner og form Biografier: historie, politikk og militære, Spionasje og hemmelige tjenester, Sovjetunionen, Storbritannia, Etterretning, Biografier, Faglitteratur