Alene naken - hvorfor er vi redd for å være oss selv? (BOK)

Alene naken - hvorfor er vi redd for å være oss selv? (BOK)

Tormod Huseby

Slippes 28/02
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Hva er det som styrer våre handlinger? spør psykiater Tormod Huseby. Svaret er vår sterke frykt for å bli avvist av og utstøtt fra fellesskapet, mener han. For å unngå ensomheten griper vi til strategier som kan være uheldige for oss, men som der og da fremstår som det beste valget for at vi skal føle oss verdifulle. For skammen over å bli avvist kan være ødeleggende. Huseby deler i denne varme, rause og innsiktsfulle boken dyptgripende episoder fra sitt eget liv og en rekke historier om menneskers skam, sårbarhet og livssmerte. Han viser hvordan de greier å finne mot, trygghet og selvaksept og får et bedre liv. Han byr på refleksjoner over hvorfor vi er som vi er, hva som styrer valgene våre, og hvordan vi kan velge annerledes for å få et liv der vi tør å være oss selv fullt og helt. Husebys dype engasjement for og overbærenhet med sine medmennesker gjennomsyrer livsfortellingene han deler med oss, og gir håp for mennesker som strever - mennesker som deg og meg.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Tormod Huseby
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202622718
Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,9cm Vekt 280 gram
Emner og form Selvutvikling og motivasjon, Selvutvikling, Faglitteratur

Anmeldelser

«Ærlige, åpenhjertige og velskrevne beretninger om noen av de problemer og mennesker som en psykiater kan møte i sin hverdag.» Per Egil Hegge, Aftenposten

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende