All gjeldende fornuft - en brevroman (BOK)

Wencke Mühleisen

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Nytt opplag ventes 17/10
Om lengselen etter å tenke klart, med følelsene, ikke bare fornuften. Gjennom brevskriving har mennesker i århundrer delt tanker, følelser, lengsler. Brevene i denne boken utgjør en slik henvendelse, drevet av desperasjon og et ulmende ønske om forandring. Vekk fra rasjonalitet og målstyring, i drift mot frihet og de grunnleggende relasjonene livet består av. Med et utgangspunkt i den aldrende kvinnens knapt synlige posisjon i vår kultur skriver avsenderen brev til en livsledsager, til en venninne og til et ukjent «du». Hele veien drives hun av et ønske om å tenke klare tanker, lytte til inderligheten og alvoret og ta gode avgjørelser. Om det så står i motsetning til all gjeldende fornuft. Wencke Mühleisen har gjennom et helt liv markert seg som en aktiv deltaker i samfunnsdebatten, både som performancekunstner og kjønns- og medieforsker. Hun er en uredd forkjemper for menneskers fellesskap, utfoldelse og friheten til å forme egne roller.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Wencke Mühleisen
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205501416
Antall sider 154 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 1,6cm
Vekt 298 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Moderne litteratur, Kjønnsstudier: kvinner og jenter, Aldersgrupper: eldre, Kvinner, Eldre, Seksualitet, Romaner, Brevsamlinger, Skjønnlitteratur