Inngår i
  • Pocketdealen - 5 for 399,-

Alt dette er Tokyo - Japan sett fra gateplan (BOK)

Ina Strøm

Midlertidig tom hos leverandør
Beskrivelse

En svært velskrevet og underholdende bok om japansk kultur, tankesett og historie - fortalt fra gateplan i tolv av Tokyos unike nabolag. Disse bydelene er svært forskjellige - i arkitektur, tempo, mennesketyper, historie, grøntområder. Ina Strøm vandrer rundt i byen, møter folk, opplever ting, bruker seg selv, og byr på et engasjement som både smitter og inspirerer. Boken er gjennomillustrert.

Anmeldelser

«Lettlest, full av humor og den øker ditt kunnskapsnivå. [...] burde være obligatorisk for alle som reiser østover til Soloppgangens land.» «...En bok å investere i før en reise til Japan, men uten at det er som en guidebok til byen i og for seg. Den fungerer best som et bakteppe til egen utforskning.» «Ina Strøms bok er muntlig, direkte og lett i språket, med glimt i øyet.» «Vakre bilder fra Tokyo er gjennomgående illustrasjoner i boka.»

Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Ina Strøm
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202629373
Antall sider 187 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,3cm
Vekt 190 gram Emner og form Reiseskildringer, Steder og mennesker: generelle verk og fotografiske verk, Sosial- og kulturhistorie, Kulturhistorie, Samfunnsanalyse, Tokyo, Faglitteratur