Alt dette er Tokyo - Japan sett fra gateplan (BOK)

Ina Strøm

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
En svært velskrevet og underholdende bok om japansk kultur, tankesett og historie - fortalt fra gateplan i tolv av Tokyos unike nabolag. Disse bydelene er svært forskjellige - i arkitektur, tempo, mennesketyper, historie, grøntområder. Ina Strøm vandrer rundt i byen, møter folk, opplever ting, bruker seg selv, og byr på et engasjement som både smitter og inspirerer. Boken er gjennomillustrert.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Ina Strøm
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202629373
Antall sider 187 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 1,3cm
Vekt 196 gram Emner og form Reiseskildringer, Steder og mennesker: generelle verk og fotografiske verk, Sosial- og kulturhistorie, Kulturhistorie, Samfunnsanalyse, Tokyo, Faglitteratur

Anmeldelser

«Lettlest, full av humor og den øker ditt kunnskapsnivå. [...] burde være obligatorisk for alle som reiser østover til Soloppgangens land.» Helge Baardseth, Vagabond «...En bok å investere i før en reise til Japan, men uten at det er som en guidebok til byen i og for seg. Den fungerer best som et bakteppe til egen utforskning.» «Ina Strøms bok er muntlig, direkte og lett i språket, med glimt i øyet.» «Vakre bilder fra Tokyo er gjennomgående illustrasjoner i boka.» Mette, Reiselykke.com (Norges største reiseblogg)