Det du ikke vet om Vilde (BOK)

Nicolai Houm

218,00 21800 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Fengslende historie om å holde på sin innerste hemmelighet. Hvem har egentlig lyst til å måtte holde foredrag om sin egen pappa den første dagen på ny skole? Vilde gjør det faktisk gjerne. Men det er fordi det er ganske gøy å fortelle om en pappa som bor i Afrika og redder forlatte tigerunger. Vilde har bare ett problem, eller, bare ett som er skikkelig stort: ikke noe av det hun sier er sant. Det du ikke vet om Vilde er en historie om å være nesten tretten og usikker og ny i klassen. Det er en historie om gode og dårlige venner, ballett, store drømmer og det å være forelska i den kuleste gutten i klassen. Men det er først og fremst en historie om å ha en pappa som ikke er i Afrika, men et helt annet sted som ingen må få vite om.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Nicolai Houm
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205510685
Antall sider 196 Dimensjoner 13,9cm x 21,2cm x 2,1cm
Vekt 321 gram Nivå 9-12 år
Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: generell skjønnlitteratur, Barn og ungdom: personlige og sosiale spørsmål: skilsmisse, separasjon, familier i oppbrudd, Fedre, Kriminalitet, Romaner, Skjønnlitteratur