Alt etter havet (BOK)

Lasse W. Fosshaug

288,00 28800 Veil. pris 329,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Lasse W. Fosshaug viste med debutromanen Over brua (2013) at han behersker den klassiske arbeiderromanen. I sin andre bok tar Fosshaug proletariatet med seg inn i dystopien. Alt etter havet foregår på to plan: Vi møter hovedpersonen Ivan Ivanovitsj idet han ankommer vår tid etter en tidsreise fra relativt nær framtid. Han får seg raskt husly på et hotell, jobb på det lokale aluminiumsverket. Alt etter planen. Og mens livet går som vanlig i bygda, med lønningspils på fredager på kinarestauranten, nedbemanning av fabrikken og fotballkamper på TV-en, får leseren vite mer om Ivans liv før han endte opp i en bygd i Norge - og man aner etter hvert hvilken retning den verdenen vi kjenner er på vei. Alt etter havet er en bok om de små menneskene i den store historien. Om enkeltmenneskets rolle i tid og rom. Med en nyskapende blanding av arbeiderroman og dystopisk sci-fi utfordres leseren til å reflektere over hvilken rolle teknologien spiller i våre liv.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Lasse W. Fosshaug
Forlag
Flamme
ISBN 9788282881906
Antall sider 164 Dimensjoner 13,5cm x 21,2cm x 1,5cm
Vekt 328 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Dystopier, Sogn og Fjordane, Arbeiderklassen, Romaner, Årdal, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Uten problemer ser jeg for meg fortellingen om den ufrivillige russiske homoaktivisten som må avverge katastrofe på så spektakulært vis, flyttet til det store lerretet. Og her er det Fosshaug faktisk imponerer mest. Uten den typen tunglabbede frempek som spenningslitteratur ofte gjør bruk av, og med solide strekk av langt mer nøktern handling, er dette en roman som underholder samtidig som den tar sin leser, og sitt verdensskapende arbeid, på fullt alvor." Bernhard Ellefsen, Morgenbladet "I Lasse W. Fosshaugs roman er sivilisasjonens undergang i støpeskjeen. (...) ...det er i utpenslingen av sivilisasjonsruinen fortellingen gløder, med en matt, tilsotet glans av nærmest eksistensiell melankoli." Bjørn Ivar Fyksen, Klassekampen "en like grafisk grusom som stilistisk stålkontrollert fortelling" Jan Askelund, Stavanger Aftenblad "Relevant science fiction har ofte vært brukt til å kommentere samtiden, Fosshaug gjør det og lykkes godt. (...) en roman som på sitt beste nesten klarer å viske ut overgangen mellom fantasi og realisme." Leif Ekle, NRK.no

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende