Alt om røyk og rak, tørk og grav - speking, salting, hermetisering (BOK)

Helge Hagen

314,00 31400 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 5-15 dager
Ny revidert utgave av hobbykonservererens referanseverk! Har du lyst til å lage den egen rakefisk uten fare for å begå risikable feil? Eller frister det med hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakefisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje vil du glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøye deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig vennelag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2010 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Helge Hagen Forlag
Tun
ISBN 9788252932683 Antall sider 192
Dimensjoner 20,5cm x 28,1cm x 2cm Vekt 800 gram
Leverandør Vigmostad og Bjørke Illustratør Helge Hagen, Kjell S. Stenmarch
Emner og form Matlaging: konservering og frysing, Hjemmekonservering, Kokebøker, Faglitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende