Ånda i glaset (BOK)

Katarina Genar

148,00 14800 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Lettlesen og akkurat passe skummel! Grete og Marius går på ein skule som er kjempegammal. Av og til skjer det mystiske ting der - det er gamle lærarar og elevar som går igjen! Men dei viser seg ikkje for kven som helst, og særleg ikkje for dei eldre elevane, sjølv om Sally gjerne vil det. I dag vil Sally prøve å gjere "ånda i glaset" i kjellaren. Men Grete og Marius er i tvil. Å kontakte ånder - i kjellaren, som er absolutt forbode område! Då kan jo kva som helst skje ... Bli med til skulen der porten knirkar, det er spindelvev i vindauga og ein høyrer kvesande pust i korridoren. Les også: Den mystiske skulen: Svartedama Den mystiske skulen: Spøkelseshunden Ånda i glaset er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar. Frå svensk ved Øystein Rosse. Leseland. Nivå 2.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Nynorsk Nynorsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Katarina Genar
Forlag
Samlaget
ISBN 9788252190946
Antall sider 60 Dimensjoner 14,4cm x 21cm x 1,1cm
Vekt 195 gram Nivå 6-9 år
Oversetter Øystein Rosse Originalspråk Svensk
Originaltittel Anden i glaset Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Alexander Jansson Emner og form Skjønnlitteratur for barn og ungdom: spenningslitteratur, Grunnskolen, Spøkelser, Romaner, Lettlest, Spenning, Skjønnlitteratur