Anomalien (BOK)

Hervé Le Tellier

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Hva gjør du når livet du lever ikke lenger er ditt eget? Idet Air France 006 flyr inn i en voldsom storm i mars 2021, skjer det noe helt uforklarlig - flyet dupliseres. For hver passasjer om bord på flyet denne dagen, finnes det nå to identiske personer med samme sinn, kropp og minner. Bare én ting skiller dem fra hverandre. Det ene flyet flyr ut av stormen samme dag, det andre lander ikke før tre måneder senere, noe som får alarmen til å gå blant verdens ledere. Ingen vitenskap, religion eller teorier kan forklare denne enestående hendelsen. Men for passasjerene er det mye mer som står på spill. Hva skjer med dem, nå som livene deres er delt? Hva vil skje med de som landet i juni, når deres mars-utgaver foretar beslutninger som vil forandre livet deres for alltid? Etter hvert som dobbeltgjengerne forbereder seg på å møtes, oppstår det største dilemmaet: Hvis det er to av dem og bare ett liv - hvem får da lov til å leve? Anomalien er en pulserende og lynende intelligent spenningsroman hvor logikk møter magi, og som utforsker de delene av oss selv som glipper for oss.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Hervé Le Tellier
Forlag
Pax
ISBN 9788253042978
Antall sider 304 Dimensjoner 13,9cm x 21,2cm x 2,8cm
Vekt 392 gram Oversetter Gøril Eldøen
Originalspråk Fransk Originaltittel L'anomalie
Emner og form Moderne litteratur, Science fiction: cyberpunk, nær fremtid, Skjønnlitteratur som er oversatt, Frankrike, Oversanselige fenomener, Lufttransport, Identitet, Romaner, Science fiction, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i