Ansvar - ledelse er ingen popularitetskonkurranse (BOK)

Ansvar - ledelse er ingen popularitetskonkurranse (BOK)

Robert Mood

Slippes 04/02
179,00 17900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
«Lederskap er ansvaret du bærer på alles vegne. Et ansvar som er tungt å bære når noen aldri kommer hjem, eller du må ta konsekvensen av at det gikk galt på din vakt.» Robert Mood deler sine erfaringer fra lederstillinger i inn og utland. Han skriver om et forsvar som ikke først og fremst er fly, fartøy, kjøretøy og våpen, men mennesker, kompetanse og verdier. Mood tar leseren med til tjenesten i Nord-Norge under den kalde krigen, til erfaringer med Telemark Bataljon i Kosovo, reiser i Afghanistan og oppdrag på bakken for FN i Midtøsten og Syria. Norske soldater er hjemme igjen etter operasjoner i utlandet, og Mood tar lærdommen fra Forsvaret med seg tilbake til Norge. Han hevder vi har verdens beste utgangspunkt for fremtiden, men han beskriver også en kaotisk verden med svekkede overnasjonale institusjoner og svakt politisk lederskap i møte med vår tids store spørsmål. Tar våre ledere ansvar for at vi har den helhetlige beredskapen og det forsvaret vi trenger i en usikker framtid? Eller er de mer opptatt av en politisk popularitetskonkurranse enn å utøve sitt ansvar for fellesskapet?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Robert Mood
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202620363
Antall sider 288 Dimensjoner 11,5cm x 18,5cm x 1,7cm
Emner og form Ledelse og ledelsesteknikker, Krigføring og forsvar, Norge, Ledelse, Forsvar, Faglitteratur

Anmeldelser

«Mood er en av vår tids fremste militære ledere, og hans brede erfaring, og hans refleksjonsnivå, gjør denne boken til et viktig bidrag til lederskapslitteraturen.» Stein Helge Kingsrød, Norsk militært tidsskrift nr 4/2017

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende