Arnhem - kampen om broene, 1944 (BOK)

Antony Beevor

Slippes 25/04
199,00 19900
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Arnhem er historien om fallskjermkrigen om broene i Nederland i 1944 av Storbritannias mestselgende historiker, Anthony Beevor. Operasjon Market Garden, som tok sikte på å avgjøre krigen ved å kapre broene som førte til den Nedre Rihnen, var et vågestykke. Prisen for nederlag var imidlertid katastrofalt høy, ikke minst for nederlenderne som risikerte alt i å hjelpe de allierte styrkene. Tyskernes gjengjeldelse var nådeløs og varte helt til krigens slutt. Antony Beevor rekonstruerer de grusomme hendelsene i dette dramatiske slaget og går rett til selve hjertet av krigen.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2019 Forfatter Antony Beevor
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202620585
Antall sider 544 Dimensjoner 13cm x 20,5cm x 3,5cm
Vekt 526 gram Oversetter Rune R. Moen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Arnhem
Illustratør Jeff Edwards Emner og form Andre verdenskrig, Nederland, 1939-1945, Faglitteratur

Anmeldelser

«Antony Beevor er en mester som krigshistoriker og skuffer ikke når han skriver om slaget ved Arnhem.» Gunnar Kagge, Aftenposten «Antony Beevor er på tokt igjen, og han vet å rigge en story. Den britiske forfatteren og historikeren gjenskaper de alliertes siste store nederlag og nazistenes grufulle hevn så det suser over sidene.» Guri Hjeltnes, VG