189,00 18900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Jónas Ebeneser er en mann på snart 49, «fraskilt, heterofil, uten makt, uten sexliv». Imidlertid er han en «gjør-det-selv»-type, som gjerne fikser og reparerer ødelagte ting. Han har tre kvinner i livet sitt: moren, ekskona og datteren, alle med navnet Gudrún. Men Jónas har mistet livsgnisten, og reiser fra Island. I kofferten har han en drill og noen gamle dagbøker. Han kommer til et krigsherjet land, der han lar seg innlosjere på det nedslitte Hotel Silence. Han planlegger å bruke en uke på det dystre oppdraget han har gitt seg selv: selvmordet. Men de han møter i det nye landet, og møtet med hans yngre selv i dagbøkene, gir Jónas nye perspektiver på tilværelsen. Og på grunn av hotellets ustanselige behov for reparasjoner, blir det stadig vanskeligere for ham å avslutte livet.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Audur Ava Ólafsdóttir
Forlag
Pax
ISBN 9788253040943
Antall sider 209 Dimensjoner 12,8cm x 20cm x 1,7cm
Vekt 208 gram Oversetter Tone Myklebost
Originalspråk Islandsk Originaltittel Ör
Litterære priser Nordisk Råds litteraturpris, 2018 Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Menn, Selvmord, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i