Av lys er du kommet - roman (BOK)

Britt Karin Larsen

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Dette er en sterk roman om hvordan savn kan åpne for andre muligheter, andre eventyr. Vi møter en jente som bor hos fosterforeldre. Hun vet ikke hvorfor moren ikke ville ha henne. I voksen alder begynner hun å lete for å få svar på spørsmålene, både for å forstå sitt eget utenforskap og for å gi sin datter en begynnelse. Kanskje man ikke bør finne frem til alt? Blir man fattigere uten lengselen?
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Britt Karin Larsen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202530310
Antall sider 184 Dimensjoner 14cm x 21,2cm x 1,8cm
Vekt 318 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Adopsjon og fosterhjem, Fosterfamilie, Familie, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Britt Karin Larsens nye roman «Av lys er du kommet» er en bok som tar opp problemstillinger som angår oss alle. (...) et must for fans av Larsen." Bjørn Hatterud, Hamar Arbeiderblad «Britt Karin Larsen beveger seg i svært velkjent landskap i denne lille romanen om ensomme barn og andre ulykkelige skjebner [...] godt, temposterkt og effektivt. Og hun skaper ikke minst en troverdig forteller ut av hovedpersonen Anni.» Sindre Hovdenakk, VG Ikke bare er hennes karakteristiske varme og omsorg for underklassefolk, utstøtte og sosialt mislykkete, ensomme og vildrende som sjelden fikk utnytte sitt potensiale i et beinhardt klassesamfunn, til stede hele veien. Uten å tippe over i sentimentalitet skildrer Britt Karin Larsen dem vakkert og behersket, med følsom fortrolighet og ømhet. Jan Askelund, Stavanger Aftenblad Sterkt og nakent om å vekse opp utan biologiske foreldre. BJARNE TVEITEN, FÆDRELANDSVENNEN