Avskjeder med Judith (BOK)

Hilde Lindset

332,00 33200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
I Hilde Lindsets nye novellesyklus følger vi forfatteren Judith i ulike faser av hennes liv. Hun beskrives gjennom relasjoner, både nære og fjerne. Ofte kan de mer perifere møtene si noe like substansielt om henne, eller avsløre noe mer enn de nærmeste ser. Judith oppleves svært forskjellig for omgivelsene, noe som kan skyldes at vi møter henne i ulike livsfaser fra hun er ung til hun er gammel, eller at hun som alle mennesker har ulike roller, som mor, kjæreste, eller hotellgjest, men mest av alt kommer det av at Judith er en svært sammensatt person. For datteren er hun fraværende, for venninnen er hun tilsynelatende frekk og overlegen, men også stakkarslig, og for den tyske teaterregissøren er hun rett og slett et leketøy. Uansett hvilke situasjoner vi møter henne i får vi allikevel et innblikk i noe dypt menneskelig. Hilde Lindset har en bemerkelsesverdig evne til å formidle hvem vi er for hverandre, og til å vise frem kreftene som driver oss til å handle som vi gjør.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Hilde Lindset
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202546458
Antall sider 174 Dimensjoner 13,8cm x 21,2cm x 1,8cm
Vekt 299 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Emner og form Moderne litteratur, Noveller, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

"Solid skrivekunst i intimt format. (...) Hilde Lindset har allerede etablert seg som en fremragende novellist. Denne boka bekrefter hennes styrke som forfatter i dette formatet." Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen "Det som ved første øyekast kan fortone seg som løsrevne jeg-fortellinger, står til slutt fram som en original novelleroman med en kvinnefigur som ledemotiv og mange tematiske ekko underveis. (...) dette er en elegant strukturert stafettroman det er lett å la seg imponere av." Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad "Hilde Lindset er på veg mot eit vesentleg forfattarskap. (...) skriv noveller betre enn dei fleste." Oddmund Hagen, Dag og Tid