Aya fra Yopougon (BOK)

Marguerite Abouet

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Elfenbenskysten, 1978. Aya er 19 år gammel og er mer ambisiøs enn faren liker. Hun vil bli lege. Venninnene hennes er mindre opptatt av karriere og vil heller danse og feste. En dag blir livet snudd på hodet da en av dem blir gravid, noe som får konsekvenser for flere av familiene.Aya fra Yopougoner noe så sjeldent som en afrikansk feelgood-fortelling, fri for sult,krig og fattigdom. Budskapet er enkelt: innbyggerne i en afrikansk storby har nøyaktig de sammeproblemene, drømmene og følelsene som folk i New York, Paris eller Oslo, og livet er mer komplisert enn i en brasiliansk såpeserie ...Aya fra Yopougon har vunnet en rekke priser og er oversatt til mer enn 15 språk.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2012 Litteraturtype Skjønnlitteratur
Forfatter Marguerite Abouet Forlag
Minuskel
ISBN 9788292796115 Antall sider 351
Dimensjoner 17,5cm x 24cm x 2,8cm Vekt 900 gram
Oversetter Alexander Leborg Originalspråk Fransk
Originaltittel Aya de Yopougon 1, 2, 3 Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Clément Oubrerie Emner og form Tegneserieromaner, tegneserier, og tegneseriestriper, Skjønnlitteratur som er oversatt, Elfenbenskysten, Ungdom, Familie, Vennskap, Grafiske romaner, 1970-1979, Skjønnlitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i