Babytegn - åpne barnets verden (BOK)

Megan Matovich-Noddeland, Petter Noddeland

305,00 30500 Veil. pris 349,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Babytegn er en visuell kommunikasjonsform med tegn fra det norske tegnspråket. Med babytegn kan du ha toveis samtaler med babyen før dere kan snakke sammen på talespråk! Tegnene brukes av både hørende og døve. Talespråket utvikles først når stemmebåndene og muskelgruppene i tunge og lepper er ferdig utviklet. Men babyer har en medfødt vilje til og behov for å kommunisere. De lærer fort og ved 4 måneders alder reagerer de på det foreldrene sier med tegn, fra 6-9 måneders alder kan de bruke tegn selv, og allerede ved 12 måneder kan barnet bruke og identifisere ca. 100 tegn. Når et barn kan kommunisere med tegn, blir hun gladere og føler seg mer forstått. Overgangen til talespråk blir lettere, og det utvikler barnets språklige, sosiale og intellektuelle evner. Treåringer som har lært og brukt babytegn under oppveksten har et forsprang på språkutvikling på ett år på de som ikke har brukt tegn. Boken inneholder Babytegn-ordbok med 300 tegn og babytegn-sangbok med 12 populære barnesanger.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Megan Matovich-Noddeland, Petter Noddeland
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202551933
Antall sider 293 Dimensjoner 15,5cm x 21,8cm x 2,2cm
Vekt 672 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Viktor Jäderlund Emner og form Graviditet, fødsel og spedbarnstell: råd og spørsmål, Barne- og utviklingspsykologi, Tegnspråk, blindeskrift og annen språklig kommunikasjon, Barn, Atferd, Tegnspråk, Faglitteratur