Bagatelle (BOK)

Eyvind Hellstrøm

450,00 45000
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Forfatteren er chef på restauranten Bagatelle i Bygdøy allé i Oslo, og har oppnådd to Michelin-stjerner. Her avslører han noen av sine oppskrifter, basert på det franske kjøkkenet. Oppskriftene er forsøkt forklart trinnvis og med gjøremål i riktig rekkefølge. I tillegg til oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, er det også vinanbefaling til hver rett, noen basisoppskrifter og gjestespill der inviterte gjester kommer med sine oppskrifter. Med en oversikt over forfatterens favorittspisesteder i utlandet og register.

Produktfakta

Språk Engelsk Engelsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2000 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Eyvind Hellstrøm Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279000969 Antall sider 192
Vekt 1367 gram Leverandør SentralDistribusjon AS
Illustratør Ragge Strand Emner og form Kokebøker av kjente personer, Kokebøker, Faglitteratur