Bagatelle (BOK)

Eyvind Hellstrøm

450,00 45000
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Forfatteren er chef på restauranten Bagatelle i Bygdøy allé i Oslo, og har oppnådd to Michelin-stjerner. Her avslører han noen av sine oppskrifter, basert på det franske kjøkkenet. Oppskriftene er forsøkt forklart trinnvis og med gjøremål i riktig rekkefølge. I tillegg til oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, er det også vinanbefaling til hver rett, noen basisoppskrifter og gjestespill der inviterte gjester kommer med sine oppskrifter. Med en oversikt over forfatterens favorittspisesteder i utlandet og register.

Produktfakta

Språk Engelsk Engelsk Innbinding Innbundet
Utgitt 2000 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Eyvind Hellstrøm Forlag
Pantagruel
ISBN 9788279000969 Antall sider 192
Vekt 1367 gram Illustratør Ragge Strand
Emner og form Generell matlaging og oppskrifter, Kokebøker av kjente personer, Kokebøker, Faglitteratur