Bak glutenfritt - fra bagett til brownie (BOK)

Karin Moberg, Oscar Målevik

322,00 32200 Veil. pris 379,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Stadig flere spiser glutenfritt. Enten fordi de har gluten- og/eller hveteallergi, eller fordi de ønsker å spise sunnere alternativer til hvetebakst. Og her er oppskrifter på blant annet brød, bagetter, knekkebrød, muffins, pai, boller, brownies, kaker og desserter som gjør det til en smakfull opplevelse å spise glutenfritt. Bokens vakre bilder og fine design gjør den også hyggelig å ha fremme på kjøkkenet. Forfatteren Karin Moberg har eksperimentert med glutenfrie oppskrifter i mange år, og driver et eget bakeri som kun selger glutenfritt bakverk. I denne boken har hun videreutviklet oppskrifter fra bakeriet, slik at du kan bake glutenfritt hjemme. Og disse bakverkene er så gode at de kan serveres til alle!

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2014 Litteraturtype Faglitteratur
Forfatter Karin Moberg, Oscar Målevik Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202429355 Antall sider 143
Dimensjoner 20,5cm x 26,7cm x 2,1cm Vekt 749 gram
Oversetter Erik Røed Originaltittel Friendly bread
Leverandør SentralDistribusjon AS Illustratør Stefan Wettainen
Emner og form Spesielle dietter, Matlaging: kaker, baking, glasur og kakepynting, Glutenfri kost, Bakverk, Cøliaki, Kokebøker, Faglitteratur