Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 299,-

Becks siste sommer - roman (BOK)

Benedict Wells

157,00 15700 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin - et musikkgeni som både synger og spiller elgitar som en gud. Som manager for denne mystiske gutten prøver Beck en siste gang å bevise noe for seg selv, men han har ingen anelse om hva han begir seg ut på ... Becks siste sommer er en tragikomisk roman om tapte sjanser og gamle drømmer, om kjærligheten, Bob Dylan og en roadtrip til Istanbul. Om en magisk sommer der på nytt alt synes mulig - og der alt står på spill. Snål, morsom, klok og rørende. Benedict Wells har vært en av de virkelige store sensasjonene på det tyskspråklige bokmarkedet de siste årene. Etter godt salg av sine to første romaner, slo han definitivt gjennom med Ut av ensomheten, som lå sammenhengende i toppen av de tyske bestselgerlistene i nesten to år, og som ga ham bl.a. EUs litteraturpris. Wells har imponert både kritikere og bransjefolk - men fremfor alt har han nådd frem til helt nye lesergrupper. I Tyskland snakker man om Wells-leserne som en egen ny gruppe i markedet.
Anmeldelser
Becks siste sommer er en herlig, skrudd og underholdende roman fra det tyske stjerneskuddet Benedict Wells [...] rett og slett en perfekt sommerbok, lettlest og fengende som en irriterende god poplåt. En tiltalende, varm og fascinerende debut.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2021 Forfatter Benedict Wells
Forlag
Press
ISBN 9788232804047
Antall sider 390 Dimensjoner 13,5cm x 20cm x 2,4cm
Vekt 390 gram Oversetter Miriam Lane
Originalspråk Tysk Originaltittel Becks letzter Sommer
Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, Musikere, Outsidere, Reiser, Romaner, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i