Belgravia (BOK)

Julian Fellowes

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Fra skaperen av Downton Abbey 15. juni 1815. Den britiske overklassen er samlet i Brussel på hertuginnen av Richmonds legendariske ball. Ballet får en tragisk avslutning. Det er kvelden før slaget ved Waterloo, og mange av de kjekke, unge mennene som deltar på ballet, skal komme til å befinne seg ute på slagmarkene dagen etter. For Sophia Trenchard, den vakre datteren til storhertugen av Wellingtons krigsleverandør, vil denne natten forandre alt. Det er først 25 år senere, da den ambisiøse Trenchard-familien flytter inn i det nybygde rikmannskvarteret Belgravia, at kveldens konsekvenser blir merkbare. For i denne nye verden, der tradisjonell overklasse må omgås de nyrike, er det noen som ønsker at fortidens hemmeligheter skal forbli gravlagt.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2017 Forfatter Julian Fellowes
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205498778
Antall sider 432 Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 2,8cm
Vekt 356 gram Oversetter Halvor Kristiansen
Originalspråk Engelsk Originaltittel Belgravia
Leverandør Forlagsentralen ANS Emner og form Historiske romaner, Slektsromaner, Skjønnlitteratur som er oversatt, London, Overklassen, Slekter, Romaner, Historisk litteratur, 1800-tallet, Skjønnlitteratur