Inngår i
  • Pocketdealen 3 for 250,-

Beretningen om et varslet mord (BOK)

Gabriel García Márquez

174,00 17400 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
«forunderlig og genialt utført.» The New York Times Book Review En mann vender tilbake til byen der et uforståelig drap fant sted 27 år tidligere, fast bestemt på å komme til bunns i historien som skjedde da Santiago Nasar ble drept. Bare timer etter å ha giftet seg med den vakre Angela Vicario, avviser brudgommen henne på selve bryllupsnatten. Hun er ikke jomfru. Angela presses til å si et navn, den ansvarlige må stilles til ansvar, og hun sier Santiago Nasar. Snart begir brudens tvillingbrødre seg til torget for å vente på offeret sitt, han må dø for å opprettholde familiens ære. Tilsynelatende har de hele samfunnets velsignelse, men det som skjer er noe ingen egentlig vil, aller minst morderne selv. Beretningen om et varslet mord er både en spennende thriller og en poetisk fortelling og plasserer seg blant García Márquez' mest forførende romaner. «Briljant ... Et lite mesterverk.» San Francisco Chronicle «En kraftprestasjon ... I et presist språk som likevel er fulladet med mening, gir García Márquez oss ikke bare en krønike, men et portrett av en by og innbyggernes kollektive psyke.» The Washington Post Book World   
Bare timer etter å ha giftet seg med den vakre Angela Vicario, avviser brudgommen henne på selve bryllupsnatten. Hun er ikke jomfru. Angela presses til å si et navn, den ansvarlige må stilles til ansvar, og hun sier Santiago Nasar. Snart begir brudens tvillingbrødre seg til torget for å vente på offeret sitt, han må dø for å opprettholde familiens ære. Tilsynelatende har de hele samfunnets velsignelse, men det som skjer er noe ingen egentlig vil, aller minst morderne selv.
   
Beretningen om et varslet mord er både en spennende thriller og en poetisk fortelling og plasserer seg blant García Márquez' mest forførende romaner. «Briljant ... Et lite mesterverk.»
San Francisco Chronicle
  
«En kraftprestasjon ... I et presist språk som likevel er fulladet med mening, gir García Márquez oss ikke bare en krønike, men et portrett av en by og innbyggernes kollektive psyke.»
The Washington Post Book World]]>
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2021 Forfatter Gabriel García Márquez
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205530782
Antall sider 104 Dimensjoner 13,1cm x 20,5cm x 1cm
Vekt 111 gram Oversetter Kjell Risvik
Originalspråk Spansk Originaltittel Croníca de una muerte anunciada
Emner og form Skjønnlitteratur som er oversatt, Colombia, Småbyer, Romaner, Magisk-realistisk litteratur, Skjønnlitteratur

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i