Berge - roman (BOK)

Jan Kjærstad

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Nytt opplag ventes 19/12
En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen. Journalist Ine Wang har følt seg akterutseilt i den siste tiden. Men drapene på Storefjeld-familien endrer alt. Tingrettsdommer Peter Malm lever et tilbaketrukket liv og sysler med sine små prosjekter på fritiden. Det siste han ønsker er å få oppmerksomhet på grunn av denne saken. I flere lykkelige år var Nicolai Berge kjæreste med Gry, Arve Storefjelds datter. Så gjorde hun det slutt. Nå er hun død. Det usannsynlige skjer i verden, igjen og igjen. Allikevel er vi aldri forberedt. Berge er en historie om en grufull hendelse, fortalt i tre deler, fra tre ulike synsvinkler: En journalist, en dommer, en eks-kjæreste. Berge er en roman som ikke handler om 22. juli, men som ikke kunne vært skrevet uten 22. juli.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2017 Forfatter Jan Kjærstad
Forlag
Aschehoug
ISBN 9788203362583
Antall sider 378 Dimensjoner 14,4cm x 21,3cm x 2,7cm
Vekt 537 gram Leverandør Forlagsentralen ANS
Emner og form Moderne litteratur, Oslo, Drap, Terrorisme, Romaner, Skjønnlitteratur

Anmeldelser

«GLIMRENDE! ... Jeg tar sats og utroper med dette Berge til en sikker vinner bokhøsten 2017!» (terningkast 6) Sindre Hovdenakk, VG «Berge» er ein spennande og insisterande roman om tvil, håp og kjærleik (.) Kjærstad har skrive ei av sine viktigaste romanar.» Marta Norheim, NRK «BERGE er både særdeles tankevekkende og en klassisk pageturner. (...) Den som ikke blir grepet og rystet av denne beretningen, er enten fullstendig uinteressert i slik litteratur, eller på en eller annen måte emosjonelt avstumpet. Det er både ønskelig og fullt mulig at Kjærstad når sitt gamle tallrike publikum med denne utgivelsen.» (terningkast 5) Espen Grønlie, Dagbladet «Åpner opp 22. juli i spenstig roman. (.) Kjærstad gjør sinnrike forskyvninger i sted og tid for å skaffe seg kunstnerisk frihet til å skrive satirisk, kritisk og underholdende om et ladet tema. (.) Ja, forfatterens beste kvaliteter kommer helt til sin rett i høstens utgivelse: Kjærstad har et viktig anliggende som han utmynter innenfor rammene av en utpreget litterær konstruksjon. (.) Språklig er BERGE et smart flettverk av stemmer og stilarter.» Ingunn Økland, Aftenposten «Kjærstad på topp. Alt tyder på at Jan Kjærstad har skrevet årets vesentligste norske roman. Berge er også en av hans beste noensinne.» (terningkast 6) Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i