Bettan - jeg er skitbra! (BOK)

Arnhild Skre

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Musikk, kjærlighet og livsmestring. Elisabeth Andreassen har underholdt oss i fire tiår. Fra 20-åringen dro på turné som countrygirl med kontrabass, har hun levd av og for musikken. Hun veksler mellom sjangere og pendler mellom land. Seieren i Eurovision Song Contest med Bobbysocks og «La det swinge» er ett av høydepunktene i artistlivet, men Bettan hører også hjemme i forrykende svenske musikaler og kroshow, i julekonserter i norske kirker, på små private scener, i plateinnspilling i Nashville og konsert i New Yorks Carnegie Hall. Hvor mye jobber hun egentlig? Hva slags stjerne er hun? Hvordan holder hun seg gående? Denne boka forteller om gode samarbeid, varige vennskap og det varme familielivet. Kontant ryddighet og nærhet til fans hører også til livsmestringen i den lange karrieren. "Bettan" er et portrett av en av våre mest folkekjære artister og en bok om vår tids populærkultur.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2018 Forfatter Arnhild Skre
Forlag
Kagge
ISBN 9788248922117
Antall sider 271 Dimensjoner 16,4cm x 23,4cm x 2,5cm
Vekt 615 gram Emner og form Biografier: kunst og underholdning, Musikere, sangere, band og grupper, Norge, Sverige, Musikere, Country, Pop og rock, Biografier, Faglitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i