Bjørnen sover (BOK)

Emelie Schepp

349,00 34900 Veil. pris 399,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 1-3 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Hevn er en sterk drivkraft. En mann blir funnet brutalt myrdet i huset sitt, som ligger avsides til i skogen. Inni den skadde kroppen finner de en kosebamse som leder politiet til Filippa Falk. Etter en grusom tragedie lever den tidligere politietterforskeren Filippa med hemmelig identitet. Hun er den eneste som har en kobling til gjerningsmannen. Men er hun villig til å hjelpe politiet med etterforskingen? Samtidig som statsadvokat Jana Berzelius forsøker å finne drapsmannen, står forhistorien hennes i fare for å bli avslørt. Hun må ta i bruk alle midler hun kan for å beskytte mannen hun elsker. Men han har fått et tips om bakgrunnen hennes og er besatt av å finne ut av sannheten. Bjørnen sover er den syvende boken om statsadvokat Jana Berzelius.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Anmeldelser
Jeg er imponert over plottet, hvordan jeg ikke et sekund lurte på hva som skjer eller hvorfor, men kunne vie all min lesetid til å nyte en velskrevet krim.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Emelie Schepp
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205572270
Antall sider 327 Dimensjoner 13,9cm x 21,3cm x 2,4cm
Vekt 361 gram Oversetter Kari Bolstad
Originalspråk Svensk Originaltittel Björnen sover
Emner og form Kriminal: kvinnelige detektiver, Skjønnlitteratur som er oversatt, Sverige, Jurister, Romaner, Krim, Politi og detektiver, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i