Blokk til blokk (BOK)

Fela, Don Martin, Jonathan Castro

288,00 28800 Veil. pris 329,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 2-6 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
Original og røff oppvekstskildring fra Oslo øst. Tegneserien er basert på Blokk til blokk, hip hop-forestillingen med Don Martin, Fela og Castro, som ble en braksuksess på Det Norske Teatret. Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I Blokk til blokk forteller de sine historier og tar leserne med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine. Boka er en kul, kommersiell og original bok om heftig liv på østkanten. Samtidig er det en sår familiehistorie om selvmord, og ikke minst historien om da hiphopen kom til Norge. Boka er kløktig, intelligent og medrivende tegnet av Andreas Iversen. Han har virkelig tatt guttas historier på alvor og tegnet frem et heftig tegneserieunivers. Dette er en levende og tøff oppvekstskildring fra østkantoslo som mange, kanskje spesielt gutter, kan kjenne seg igjen i, eller vil synes er veldig spennende. Den er original og rapp i kjeften, kompromissløs og viktig. Dette er viktige stemmer som fortjener å høres. Blokk til blokk handler om å komme dit du er, ikke på grunn av, men på tross av.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Innbundet
Utgitt 2022 Forfatter Don Martin, Fela, Jonathan Castro
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202739034
Antall sider 119 Dimensjoner 21,5cm x 29,2cm x 1,2cm
Vekt 718 gram Nivå 12-16 år
Illustratør Andreas Iversen Emner og form Fagbøker for barn og ungdom: musikk, Tegneserieromaner i europeisk tradisjon, Tegneserieromaner og tegneserier: sjangre, Oslo, Ungdomstid, Vennskap, Rap og hiphop, Drabantbyer, Grafiske romaner, Tegneserier, Skjønnlitteratur

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende