Bølle på døra - roman (BOK)

Jennifer Egan

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 1-3 dager
Vinner av Pulitzerprisen og National Book Critics Circle-prisen. Stjerneprodusenten Bennie Salazar er tidligere punkrocker, nå en middelaldrende mann som må ty til gullflak i kaffen for å holde potensen oppe. Sasha er den unge, kleptomane kvinnen han ansetter. Hun har små grønne piller i vesken sin og et tett forhold til psykiateren, som stadig får høre om alle de mannlige besøkene i den lille manhattanleiligheten hennes. Bølle på døra yrer av liv og av de uforglemmelige karakterene som befinner seg i kretsen av familie og venner rundt Bennie og Sasha. Romanen hopper fram og tilbake i tid, for på briljant vis å avdekke fortiden til disse menneskene. Slik gir den også et varmt og ærlig portrett av både en tid og en generasjon.
Denne boka er bundet av fastprisavtalen og kan derfor ikke rabatteres ytterligere ved bruk av rabattkoder, multibuys og andre tilbud.

Produktfakta

Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Jennifer Egan
Forlag
Gyldendal
ISBN 9788205512139
Antall sider 381 Dimensjoner 13,1cm x 20,7cm x 2,3cm
Vekt 314 gram Oversetter Kyrre Haugen Bakke
Originalspråk Engelsk Originaltittel A visit from the goon squad
Litterære priser Pulitzer-prisen, fiction, 2011 Emner og form Moderne litteratur, Skjønnlitteratur som er oversatt, USA, Musikkmiljøer, Romaner, Skjønnlitteratur