Born to run (BOK)

Bruce Springsteen

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
I selvbiografien Born to Run beskriver Bruce Springsteen oppveksten i Freehold i New Jersey, blant "poesi, fare og mørke" som ga næring til fantasien hans. Levende forteller han om den ubendige trangen til å bli musiker - fra de første årene som bar-bandenes konge i Asbury Park, til The E Street Bands tilblivelse og stigende suksess. Hudløst og ærlig forteller han også for første gang om de personlige kampene som har inspirert ham til å skrive sine beste låter, og avslører hvorfor sangen "Born to Run" har langt dypere selvbiografiske lag enn vi tidligere har vært klar over.
Anmeldelser
«Sterkt om angst, farsarv og musikk [...] Det viktigste er likevel hvor utrolig godt Bruce, ikke akkurat overraskende, skriver alle disse tingene. Ikke bare historien, men styrken i selve teksten. Renskåret og direkte, uten for mye detaljrikdom og plagsomt tørrprat. Noen ganger kjølig rett på, andre ganger varmt poetisk.» «Velskrevet, reflektert og godt oversatt selvbiografi. Bruce Springsteen er en raus og frodig forteller.»
Produktfakta
Språk Bokmål Bokmål Innbinding Heftet
Utgitt 2018 Forfatter Bruce Springsteen
Forlag
Cappelen Damm
ISBN 9788202579647
Antall sider 526 Dimensjoner 13,4cm x 20,7cm x 3,6cm
Vekt 529 gram Oversetter Kjersti Velsand
Originalspråk Engelsk Originaltittel Born to run
Emner og form Musikere, sangere, band og grupper, Populærmusikk, Selvbiografier: kunst og underholdning, USA, Pop og rock, Musikere, Selvbiografier, Faglitteratur

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i